od domi 15 Júl 2011, 11:12
Práve sme sa vrátili z tohto hotela( 12.7.)ale po prečítaní Váších skúsenosti s týmto hotelom ešte pred naším odchodom sme trpli ,čo sme si to vybrali za hotel.Náš pobyt zhrniem do základných informácii bez akých koľvek emócii a prikrašľovania.
Let meškal 8 hodín takže do hotela sme dorazili po polnoci.Na naše prekvapenie nás v hoteli čakali s otvorenou jedálňou a pripravenými stolmi plnými jedla.
Izba priestranná ,čistá ,výmená osušiek,uterákov a prádla každý deň.
Klíma fungovala tak dobre ,že sme ju na noc museli vypínať ,alebo otvoriť dvere na balkon.(aj pri nastavení na minimum)
V chladničke sme mali balenu vodu(1x neperlivá,1x perlivá.)
Kúpelňa čistá - na podlahe je mramor,kachličky až po strop, pripravené mydlo, šampóny(2ks),šitie,poháre.
V jedálni na výber množstvo zeleniny,ovocia,morské špeciality,zmrzlina,zákusky,...nestihli sme ochutnať všetko.
Celý hotel ,vrátane pláže je bezbarierový a má 2 výťahy.(pre vozičkárov-bez problémov sa dostanete až k moru,)
Plážový bar bez čakania s výberom chladených nápojov ,jedla (pizza,špagety párky,ovocie ,zelenina,zmrzlina,
zákusky ku káve,atď,atď,atď...)
Plážové osušky a lehátka zdarma.(výmena plážových osušiek je 1x za 3 dni,ale bez akých koľvek otázok Vám ich vymenia každý deň)
Pláž piesková a každé ráno uprataná ,priestranná (max. vyplavené steblá trávy )
Vstup do mora pozvolný ,dno pieskove.
Ta ,,mazutová elektráreň"je tak ďaleko že o nej ani neviete.
Animácie na pláži aj pri bazéne, wifi ,biliard ,stolný tenis,šipky,bocca ,vodná gymnastika...
Obsluha v baroch a v jedálni nad očakávanie výborná.
Takto by som mohol opísať aj okolie strediska,ale načo?
Tento môj popis hotela mám podložený množstvom detailných fotografií a vídeí.
Akceptujem všetký názory návštevníkov tohto hotela ,ktorý majú iné skúsenosti.
Bola to jedna z najlepších dovoleniek v Grecku.